Sustainability

 


 

Yritysvastuu

Kimbrer Computerilla kestävyys on aina ollut liiketoimintamme ytimessä. Ydinliiketoimintamme, käytetyn ja kunnostetun laitteiston myynti, on yksinkertaisesti niin kestävää kuin tietotekniikka vain voi olla. Tämä tarkoittaa, että toimintamme voi olla asiakkaillemme tärkeä avain digitaalisen infrastruktuurin kielteisten vaikutusten vähentämiseen.
Liiketoimintamalli ja

strateginen tavoite


kimbrer-businessmodel


Ydinliiketoimintaamme kuuluu käytettyjen ja kunnostettujen IT-laitteiden ostaminen ja myyminen. Tuotteita ostetaan, puretaan ja noudetaan yrityksiltä ja ammattimyyjiltä. Kun laitteisto saapuu Kimbrer Computerin varastoon, kaikki tiedot poistetaan laitteista turvallisesti, laitteille suoritetaan testit ja yksittäiset osat valmistellaan kierrätystä tai kunnostusta varten. Keskimäärin 96 % osista käytetään uudelleen ja myydään maailmanlaajuisilla markkinoilla.

Strateginen tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi käytettyjen ja kunnostettujen laitteiden varastoksi. Se ei ole maailman suurin, mutta maailman paras laadun, asiakastyytyväisyyden ja taloudellisen suorituskyvyn kannalta mitattuna.


repairreuse


Kestävyyden kohokohdat vuodelta 2021


1.

Ensimmäinen hiilikirjanpitoraportti

iso-co2

100%

Liiketoiminnasta ISO 14001- ISO27001- ja ISO 9001 -sertifioitu.

co2-savings

7,000

Tonnia vähemmän hiilidioksidipäästöjä asiakkaille

co2-reduction

70%

Vähemmän hiilidioksidipäästöjä vuoteen 2020 verrattuna.
Kestävyys-/ESG-raportit


Sustainability reportSustainability report

Julkaisimme ensimmäisen kestävän kehityksen raporttimme vuonna 2021. Ensimmäinen kattava hiilijalanjälkiraporttimme erottuu vuoden 2021 aloitteistamme. Myös uusi hiilidioksidilaskurimme perustuu niin kutsuttuun elinkaariarvioon, jossa me ja asiakkaamme saamme käsityksen ostopäätösten ilmastovaikutuksesta. Kolmanneksi vuonna 2021 saimme arvostetun ISO 14001 -sertifioinnin osoituksena työstämme tällä alueella.

 


Tarvitsetko neuvoja laitteiston ostamiseen tai myymiseen? Täytä lomake, niin otamme yhteyttä.

Myynti ja tuki

  • +45 72 440 277

Vastaamme 48 tunnin kuluessa arkipäivisin.

Aukioloajat

  • Maanantaista torstaihin: 08.30 – 16.30
  • Perjantai: 08.30 – 15.30

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.