NetApp

Joskus voi olla vaikeaa löytää oikeat NetApp-palvelimen osat tiettyyn palvelimeen. Siksi olemme luoneet tämän helpon NetApp-palvelinoppaan, jotta voit nopeasti ja yksinkertaisesti tarkastella koko palvelinosavarastoamme ja löytää nykyiseen palvelimeesi sopivan osan.


Käymme kauppaa vain kunnostettujen laitteistojen kanssa, mikä tarkoittaa, että kaikki NetApp-palvelinosamme ovat olleet aiemmin käytössä. Tämä pätee myös kaikkiin palvelimiin, jotka on tehty palvelinkonfiguraattorimme tai tallennuskonfiguraattorityökalujemme avulla. Kunnostettu laitteisto on kestävää ja auttaa ympäristöä.


Parasta kunnostetuissa laitteistoissa on se, että voimme tarjota sinulle uskomattomia tarjouksia, kenties jopa parhaan palvelinosien tarjouksen verkossa. Tämä tekee nykyisten palvelinten pitämisestä tai päivittämisestä paljon edullisempaa ilman, että se tulee liian kalliiksi.


Sinun ei tarvitse olla huolissasi, vaikka NetApp-palvelimen osiamme on käytetty ennenkin. Meillä on sertifioitujen teknikkojen tiimi, joka testaa ja tarkistaa jokaisen käsittelemänsä laitteiston. Teknikot sallivat niiden varastoinnin ja myynnin vain, jos ne täyttävät korkeat vaatimuksemme.


Vaikka kotipaikkamme on Tanskan Aars, olemme käytettävissäsi yli 80 maassa ympäri maailmaa. Huolehdimme siitä, että tilauksesi saapuu nopeasti ja turvallisesti, jotta voit nauttia stressittömästä kokemuksesta, olitpa missä tahansa.


Jos tarvitset vielä apua oikeiden NetApp-palvelimen osien valinnassa työkalumme käytön jälkeen, ystävällinen asiakastukemme on vain live-chatin päässä.


Nyt on sinun vuorosi - klikkaa alla olevaa palvelinta löytääksesi kunnostetut NetApp-palvelimen osat, jotka sopivat loistavasti järjestelmääsi. EU:n asiakkaillemme NetApp-varaosat ovat perillä vain kahdessa arkipäivässä.