Supermicro

Tämä on Supermicro-osien opas, jonka olemme luoneet auttaaksemme sinua löytämään palvelimesi kanssa yhteensopivat Supermicro-palvelimen osat. Tutustu alla olevaan palvelinluetteloon ja valitse palvelin, joka on IT-infrastruktuurissasi. Sitten pääset sivulle, joka on täynnä huippuluokan Supermicro-palvelimen varaosia, jotka on suunniteltu erityisesti kyseiselle palvelimelle.


Kaikki Supermicro-palvelimen varaosamme ovat kunnostettuja, mikä tarkoittaa, että niitä on käytetty aiemmin omistetuissa järjestelmissä. Sertifioidut teknikot ovat kuitenkin testanneet jokaisen laitteiston perusteellisesti ennen kuin ne sijoitetaan varastoon ja asetetaan ostettavaksi.


Ja mikä parasta? Koska myymme käytettyjä palvelinosia, voimme tarjota sinulle uskomattomia tarjouksia, kun on aika päivittää tai vaihtaa osia IT-infrastruktuurissasi.


Vaikka toimipaikkamme sijaitsee Tanskan Aarsissa, olemme kattavasti edustettuina yli 80 maassa ympäri maailmaa. Teemme kovasti töitä varmistaaksemme, että tilauksesi saapuu sinulle nopeasti ja turvallisesti, jotta saat huolettoman kokemuksen, olitpa missä tahansa.


Jos tarvitset apua sen selvittämisessä, mitkä Supermicro-palvelimen osat sopivat sinulle kokeiltuasi työkalua, ystävällinen asiakastukitiimimme on vain live-chatin päässä.


Nyt on sinun vuorosi - klikkaa yhtä alla olevista palvelimista löytääksesi kunnostetut Supermicro-palvelimen osat, jotka sopivat täydellisesti järjestelmääsi. Ja EU:n asiakkaillemme on ilo tietää, että Supermicro-varaosasi saapuvat perille vain kahdessa arkipäivässä.