Dell EMC

Tärkein päätös, joka sinun on tehtävä ennen kuin ostat Dell-palvelimen osia nykyiseen järjestelmääsi, on varmistaa, että ne ovat yhteensopivia. Tämä voi kuitenkin joissakin tapauksissa olla haasteellista, koska PowerEdge- ja PowerVault-järjestelmiä on saatavilla eri sukupolvia.


Siksi me Kimbrer Computerilla olemme päättäneet tehdä oikeiden Dell-palvelinosien valitsemisesta järjestelmääsi mahdollisimman helppoa. Sinun tarvitsee vain valita palvelimesi nimi, ja sinut ohjataan sivulle, jossa on täydellinen luettelo kaikista kunnostetuista Dell-palvelimen osista kyseiseen järjestelmään.


Dell-palvelimen osien opas on keinomme tehdä luettelomme selaamisesta nopeaa ja helppoa ilman, että sinun tarvitsee kysyä meiltä tai selata vastauksia verkosta. Älä ymmärrä meitä väärin, autamme sinua aina mielellämme, jos sinulla on kysyttävää, ja olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä live-chatissamme.


Kaikki Dell-palvelimen varaosamme ovat kunnostettuja. Se tarkoittaa, että niitä on käytetty aiemmin omistetuissa järjestelmissä. Sertifioitujen teknikkojen tiimimme on kuitenkin tarkastanut ja testannut ne kaikki perusteellisesti, joten voit olla täysin varma, että kun saat Dell-osat kotiovellesi toimitettuna, ne ovat toimivia ja valmiita asennettavaksi palvelimeesi.


Vaikka sijaintimme on Tanskan Aarsissa, toimitamme tuotteita yrityksille yli 80 maahan ympäri maailmaa. Ja varmistamme, että jokainen tilaus saapuu asiakkaillemme turvallisesti ja varmasti.


Kiitos, että luit tähän asti. Nyt on sinun vuorosi - klikkaa yhtä alla olevista palvelimista nähdäksesi, mitkä kunnostettujen Dell-palvelinten osat ovat yhteensopivia järjestelmääsi. EU:n alueella sijaitseville asiakkaille Dellin varaosat saapuvat kahden arkipäivän kuluessa.

PowerEdge R430

Select

PowerEdge R630

Select

PowerEdge R730

Select

PowerEdge R930

Select

PowerEdge R440

Select

PowerEdge R640

Select

PowerEdge R740

Select

PowerEdge R940

Select

PowerEdge M630

Select

PowerEdge M640

Select

PowerEdge T440

Select

PowerEdge T630

Select

PowerVault MD1200

Select

Powervault MD1220

Select

Powervault MD1420

Select

Powervault MD3200

Select

Powervault MD3220

Select

Powervault MD3400

Select

Powervault MD3420

Select

Powervault MD3600

Select

Powervault MD3620

Select

Powervault MD3660

Select

Powervault MD3820

Select