HP - KYTKIMET

Jos etsit yrityksellesi luotettavia ja kustannustehokkaita verkkoratkaisuja, harkitse kunnostettujen HP-kytkinten ostamista Kimbreriltä. Nämä suorituskykyiset kytkimet ovat olennainen osa nykyaikaisia yritysverkkoja, ja ne tarjoavat kehittyneitä ominaisuuksia ja valmiuksia, joiden avulla voit hallita tehokkaasti liikennettä, tietoturvaa ja yhteyksiä useissa laitteissa ja sijainneissa.


Kunnostetut HP-kytkimet tarjoavat joustavuutta ja skaalautuvuutta kaikenkokoisten yritysten tarpeisiin, ja niiden valikoimassa on laaja valikoima malleja ja kokoonpanoja. Olitpa sitten perustamassa uutta verkkoa tai päivittämässä olemassa olevaa verkkoa, HP-kytkimet auttavat sinua saavuttamaan luotettavan, nopean yhteyden ja optimaalisen verkon suorituskyvyn. 


- Valitse kestävä verkkoratkaisu. 
- Säästä rahaa laadusta tinkimättä. 

 

Kunnostetut HP-kytkimet on suunniteltu tarjoamaan luotettavia ja turvallisia yhteyksiä verkkoinfrastruktuuriin. Ne tarjoavat edistyksellisiä ominaisuuksia, kuten QoS (Quality of Service), joka auttaa priorisoimaan verkkoliikennettä, jotta kriittiset sovellukset saavat tarvitsemansa kaistanleveyden. 


Suorituskyvyn ja tietoturvaominaisuuksien lisäksi kunnostetut HP-kytkimet tarjoavat myös helpon hallinnan ja valvonnan useiden eri työkalujen ja käyttöliittymien avulla, kuten verkkopohjainen hallinta, komentoriviliitäntä (CLI) ja SNMP (Simple Network Management Protocol). 


Näiden työkalujen avulla verkon ylläpitäjien on helppo määrittää, valvoa ja vianmääritystä verkossa, mikä takaa optimaalisen suorituskyvyn ja käytettävyyden. Kunnostettujen HP-kytkimien avulla voit luottaa siihen, että verkkoinfrastruktuurisi on turvallinen, tehokas ja valmis tukemaan liiketoimintasi tarpeita. 


Selaa laajaa kytkinvalikoimaamme tai ota yhteyttä jo tänään, jos sinulla on kysyttävää kunnostetuista HP-kytkimistämme tai HPE Aruba -verkkokytkimistämme ja siitä, miten ne voivat hyödyttää organisaatiotasi. 


Kunnostettujen HP-kytkinten tärkeimmät ominaisuudet 

- Korkean suorituskyvyn ominaisuudet nopeaa ja luotettavaa verkkokäyttöä varten. 
- Skaalautuvuus liiketoiminnan kasvavien tarpeiden täyttämiseksi. 
- Tehokkuus vähentää energiankulutusta ja pienentää käyttökustannuksia. 
- Edistykselliset ominaisuudet virtualisointiin, verkon segmentointiin ja liikenteen optimointiin. 
- Helppo hallinta keskitetyllä alustalla valvontaa ja konfigurointia varten. 


HP:n kytkintyypit 

Kimbrer Computer on oikea ratkaisu, jos etsit laajaa valikoimaa kunnostettuja HP-kytkimiä yrityksesi tarpeisiin. Tarjoamme monipuolisen valikoiman HP-kytkimiä, jotka täyttävät kaikenkokoisten yritysten vaatimukset, mukaan lukien kiinteäkokoisilla kytkimillä, modulaarisilla kytkimillä ja datakeskuskytkimillä. 


Kiinteän kokoonpanon kytkimet ovat helppoja asentaa ja hallita, joten ne sopivat erinomaisesti pienille ja keskisuurille yrityksille. Modulaariset kytkimet taas tarjoavat enemmän joustavuutta ja skaalautuvuutta, joten yritykset voivat helposti lisätä tai poistaa moduuleja tarpeidensa muuttuessa. 


Yritystason datakeskusten korkean suorituskyvyn ja luotettavuuden vaatimukset täyttävät datakeskuskytkimet on suunniteltu vastaamaan yrityksesi tarpeita. Näissä kytkimissä on edistyksellisiä ominaisuuksia, kuten nopea liitettävyys, virtualisointituki ja automaattinen verkon käyttöönotto. 


Olivatpa verkkotavoitteesi mitkä tahansa, on olemassa HP-kytkin, jonka avulla voit saavuttaa ne. Ota yhteyttä Kimbrer Computeriin, niin voit tutustua HP-kytkinten koko valikoimaan ja löytää liiketoimintasi tarpeisiin parhaiten sopivan kytkimen. 


HP:n Layer 2 -kytkimet 

HP:n Layer 2 -kytkimet on suunniteltu tarjoamaan luotettavia ja suorituskykyisiä yhteyksiä pienille ja keskisuurille yrityksille. Nämä kytkimet soveltuvat erinomaisesti lähiverkkoihin (LAN), ja ne tukevat monenlaisia sovelluksia, kuten ääntä, videota ja dataa.


HP:n Layer 2 -kytkimiä on saatavana erilaisina kokoonpanoina, kuten kiinteäkokoisina ja modulaarisina kytkiminä, jotka vastaavat yrityksesi erityistarpeita. 
Yksi HP:n Layer 2 -kytkimien tärkeimmistä eduista on niiden helppokäyttöisyys. Nämä kytkimet on helppo asentaa ja konfiguroida, joten ne ovat ihanteellinen valinta yrityksille, joilla on rajalliset IT-resurssit. Lisäksi HP Layer 2 -kytkimet on suunniteltu energiatehokkaiksi, mikä auttaa vähentämään yrityksesi energiakustannuksia ja hiilijalanjälkeä. 

 

HP:n Layer 3 -kytkimet 

HP:n Layer 3 -kytkimet tarjoavat kehittyneitä reititysominaisuuksia, ja ne sopivat erinomaisesti yrityksille, joilla on suuremmat ja monimutkaisemmat verkkoinfrastruktuurit. Nämä kytkimet tukevat monenlaisia sovelluksia, ja niitä voidaan käyttää useiden VLANien, aliverkkojen ja datakeskusten yhdistämiseen. HP:n Layer 3 -kytkimiä on saatavana sekä kiinteän kokoonpanon että modulaaristen kokoonpanojen muodossa, jotta ne vastaavat yrityksesi erityistarpeita. 


Yksi HP:n Layer 3 -kytkimien tärkeimmistä eduista on niiden kehittyneet reititysominaisuudet. Nämä kytkimet tukevat monenlaisia reititysprotokollia, kuten OSPF:ää, BGP:tä ja MPLS:ää, minkä ansiosta yritykset voivat luoda tehokkaampia ja skaalautuvampia verkkoarkkitehtuureja. Lisäksi HP:n Layer 3 -kytkimet tarjoavat kehittyneitä tietoturvaominaisuuksia, kuten pääsynvalvontaluetteloita ja porttisuojausta, joiden avulla voidaan varmistaa verkkotietojen eheys ja luottamuksellisuus. 


HP-kytkimet tarjoavat suorituskykyisiä verkkoratkaisuja kaikenkokoisille yrityksille. Tarvitsetpa sitten yksinkertaisen ja helppokäyttöisen Layer 2 -kytkimen tai kehittyneemmän Layer 3 -kytkimen, jossa on kehittyneet reititysominaisuudet, HP:ltä löytyy kytkin, joka vastaa tarpeitasi. Luotettavuutensa, skaalautuvuutensa ja kehittyneiden ominaisuuksiensa ansiosta kunnostetut HP-kytkimet ovat erinomainen valinta yrityksille, jotka haluavat parantaa verkkoinfrastruktuuriaan. 


HP Ethernet-kytkin Bladesystems-järjestelmille

HP:n Ethernet-kytkimet Bladesystems-järjestelmille tarjoavat skaalautuvan ja suorituskykyisen verkkoratkaisun blade-palvelimia käyttäville yrityksille. Nämä kytkimet on suunniteltu asennettavaksi blade-palvelimen koteloon, mikä vähentää kaapeloinnin määrää ja yksinkertaistaa verkkoinfrastruktuuria. Bladesystemien HP Ethernet -kytkimet tarjoavat edistyksellisiä ominaisuuksia, kuten VLANit, QoS ja linkkien yhdistäminen, joiden avulla yritykset voivat priorisoida liikennettä ja optimoida verkon suorituskyvyn. 


Yksi HP Ethernet Switches for Bladesystems -järjestelmien tärkeimmistä eduista on niiden joustavuus. Nämä kytkimet voidaan helposti konfiguroida ja mukauttaa vastaamaan yrityksen muuttuvia tarpeita, ja bladeja voidaan lisätä tai poistaa tarpeen mukaan. Bladesystemien HP Ethernet -kytkimet tarjoavat myös korkeatasoisen häiriönsietokyvyn, sillä automaattiset vikasietoisuusominaisuudet ja hot-swap-komponentit takaavat maksimaalisen käytettävyyden. Kaiken kaikkiaan HP Ethernet Switches for Bladesystems tarjoaa luotettavan ja joustavan verkkoratkaisun blade-palvelimia käyttäville yrityksille. 


HP:n datakeskuskytkimet 

HP:n datakeskuskytkimet tarjoavat tiheitä ja suorituskykyisiä verkkoratkaisuja yrityksille, joilla on vaativia datakeskusympäristöjä. Nämä kytkimet on suunniteltu tehtäväkriittisiin sovelluksiin, ja ne voivat tukea useita suuren kaistanleveyden yhteyksiä, joten ne ovat optimaalisia yrityksille, jotka tarvitsevat nopeaa ja luotettavaa verkkoyhteyttä.  


Lisäksi HP:n datakeskuskytkimet tarjoavat edistyksellisiä ominaisuuksia, kuten virtualisointia, verkon segmentointia ja liikenteen optimointia, joiden avulla yritykset voivat optimoida verkkonsa tietyille sovelluksille tai työmäärille. 


Yksi HP Data Center -kytkimien tärkeimmistä eduista on niiden tehokkuus. Nämä kytkimet on suunniteltu energiatehokkaiksi, ja niissä on ominaisuuksia, kuten virranhallinta ja tuki energiaa säästäville tekniikoille. Tämä tekee niistä ihanteellisen ratkaisun yrityksille, joiden on vähennettävä energiankulutustaan ja alennettava käyttökustannuksiaan. 


HP:n datakeskuskytkimet on myös suunniteltu helposti hallittaviksi, ja niissä on keskitetty hallinta-alusta, jonka avulla järjestelmänvalvojat voivat valvoa ja määrittää koko verkkoa yhdestä käyttöliittymästä. Kaiken kaikkiaan HP Data Center -kytkimet tarjoavat suorituskykyisen ja energiatehokkaan verkkoratkaisun yrityksille, jotka tarvitsevat nopeaa ja luotettavaa verkkoyhteyttä kriittisille sovelluksilleen. 


HP:n modulaariset kytkimet 

HP:n modulaariset kytkimet tarjoavat joustavan ja skaalautuvan verkkoratkaisun yrityksille, joilla on kehittyviä tarpeita. Näitä kytkimiä voidaan mukauttaa erilaisilla moduuleilla ja laajennuskorteilla, jolloin yritykset voivat lisätä uusia ominaisuuksia ja ominaisuuksia verkon kasvaessa. Lisäksi HP:n modulaariset kytkimet tarjoavat korkean tason redundanssia, sillä niiden komponentit voidaan vaihtaa tarvittaessa ja niiden automaattiset vikasietoisuusominaisuudet takaavat maksimaalisen käytettävyyden. 


Yksi HP Modular -kytkimien tärkeimmistä eduista on niiden joustavuus. Nämä kytkimet voidaan konfiguroida vastaamaan yrityksesi erityistarpeita, ja saatavilla on useita moduuleja eri sovelluksiin, kuten PoE, kuitu ja pinoaminen. Lisäksi HP Modular -kytkimet on suunniteltu helposti hallittaviksi, ja niissä on keskitetty hallinta-alusta, jonka avulla järjestelmänvalvojat voivat valvoa ja määrittää koko verkkoa yhdestä käyttöliittymästä. Kaiken kaikkiaan HP Modular -kytkimet tarjoavat luotettavan ja mukautuvan verkkoratkaisun yrityksille, joiden on pysyttävä ajan hermolla. 


HP:n pinottavat kytkimet 

HP:n pinottavat kytkimet tarjoavat kustannustehokkaan ja helposti hallittavissa olevan verkkoratkaisun yrityksille, joiden on yhdistettävä useita laitteita ja toimipisteitä. Nämä kytkimet voidaan pinota toisiinsa ja luoda yksi yhtenäinen verkko, mikä yksinkertaistaa hallintaa ja vähentää monimutkaisuutta. Lisäksi HP Stackable -kytkimet tarjoavat edistyksellisiä ominaisuuksia, kuten VLANit, QoS ja linkkien yhdistäminen, joiden avulla yritykset voivat priorisoida liikennettä ja optimoida verkon suorituskyvyn. 


Yksi HP Stackable -kytkimien tärkeimmistä eduista on niiden skaalautuvuus. Näitä kytkimiä voidaan helposti laajentaa yrityksesi kasvaessa, sillä pinoon voidaan lisätä lisää kytkimiä tarpeen mukaan. HP Stackable -kytkimet tarjoavat myös korkean häiriönsietokyvyn, sillä automaattiset vikasietoisuusominaisuudet ja hot-swap-komponentit takaavat maksimaalisen käytettävyyden. Kaiken kaikkiaan HP Stackable -kytkimet tarjoavat luotettavan ja joustavan verkkoratkaisun yrityksille, joiden on yhdistettävä useita laitteita ja toimipisteitä. 

 

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET 

Tässä osiossa vastataan HP:n kytkimiä koskeviin usein kysyttyihin kysymyksiin (FAQ). 


Tarjoaako HP kattavan kytkimen hallintajärjestelmän? 

Kyllä, HP tarjoaa kattavan kytkinhallintajärjestelmän, jonka avulla verkonvalvojat voivat hallita ja valvoa HP-kytkimiään keskitetysti. Järjestelmä sisältää ominaisuuksia, kuten verkkotopologian visualisointi, konfiguraationhallinta, laitehaku sekä kytkimen suorituskyvyn ja liikenteen reaaliaikainen seuranta. HP:n kytkinhallintajärjestelmän avulla järjestelmänvalvojat voivat helposti määrittää ja hallita kytkimiään, korjata vikoja ja varmistaa verkon optimaalisen suorituskyvyn. 


Miten HP:n kytkimen suorituskykyä seurataan? 

HP-kytkimen suorituskyvyn valvonta on tärkeää, jotta voit varmistaa verkon optimaalisen suorituskyvyn ja käytettävyyden. Onneksi HP tarjoaa useita työkaluja ja ominaisuuksia, jotka auttavat sinua tässä. 


Yksi yksinkertaisimmista tavoista valvoa HP-kytkimen suorituskykyä on SNMP (Simple Network Management Protocol) -valvonta. SNMP:n avulla voidaan kerätä tietoja kytkimen suorituskyvystä, kuten liikennetilastoja, liitännän tilaa ja virhetasoja. Näitä tietoja voidaan sitten analysoida verkonvalvontaohjelmiston avulla mahdollisten ongelmien tunnistamiseksi ja verkon suorituskyvyn optimoimiseksi. 


HP-kytkimissä on myös sisäänrakennettuja hallintatyökaluja, kuten verkkopohjainen HP Intelligent Management Center (IMC). Tämä ohjelmisto tarjoaa verkon keskitetyn hallinta-alustan, jonka avulla voit valvoa ja hallita kaikkia HP-kytkimiäsi yhdestä paikasta. IMC sisältää useita valvonta- ja raportointiominaisuuksia, kuten reaaliaikaisia suorituskykymittareita, yksityiskohtaisia analyysejä ja mukautettavia kojelautoja. 


Toinen HP-kytkimien hyödyllinen ominaisuus on mahdollisuus määrittää hälytyksiä ja ilmoituksia. Näin voit saada hälytyksiä, kun tietyt kynnysarvot ylittyvät, esimerkiksi kun verkkoliikenne saavuttaa tietyn tason tai kun jokin liitäntä menee poikki. Tämä voi auttaa sinua tunnistamaan ja ratkaisemaan ongelmat nopeammin, mikä vähentää käyttökatkoksia ja parantaa verkon suorituskykyä. 

Sort By:

Tuotteet 1-12 / 413

Sivu
HP GBE2C Ethernet Switch for Bladesystems

Alkaen 20,00 €

Varastossa
HP GBE2C Ethernet Switch for Bladesystems

Alkaen 20,00 €

Varastossa
HP 437569-001 - HP BLc3000 KVM Module

Alkaen 20,00 €

Varastossa
HP 437575-B21 - HP BLc3000 KVM Module

Alkaen 20,00 €

Varastossa
HP 1:10Gb Ethernet Blade Switch

Alkaen 20,00 €

Varastossa
HP 1:10Gb Ethernet Blade Switch

Alkaen 20,00 €

Varastossa
HP OA Link Module for c3000

Alkaen 20,00 €

Varastossa
HP OA Link Module for c3000

Alkaen 20,00 €

Varastossa
HP 441834-001 - HP BLc3000 KVM Module

Alkaen 20,00 €

Varastossa
HP 8/24c SAN switch for BladeSystem

Alkaen 49,00 €

Varastossa
HP 8/24c SAN switch for BladeSystem

Alkaen 49,00 €

Varastossa
HP 8/24c SAN switch for BladeSystem

Alkaen 630,00 €

Varastossa
Sort By:

Tuotteet 1-12 / 413

Sivu