EMC - CPU PROCESSORS VRM

Etsitkö luotettavaa ja kustannustehokasta tapaa päivittää palvelimesi? EMC:n kunnostetut suorittimet ovat erinomainen vaihtoehto, jos haluat saada palvelimistasi kaiken irti ja samalla alentaa kokonaiskustannuksia. 


Kunnostetut suorittimet ovat käytettyjä prosessoreita, jotka sertifioitu teknikko on testannut, tarkastanut ja palauttanut alkuperäiseen toimintakuntoonsa. 


Kimbrer Computerilla on saatavilla parhaat kunnostetut suorittimet. EMC-prosessorimme ovat markkinoiden suosituimpia ja luotettavimpia prosessoreita. Olemme kunnostettujen EMC-suorittimien luotettava jakelija, ja meillä on asiakkaita yli 80 maassa eri puolilla maailmaa. 


4 kunnostettujen EMC-prosessoreiden ostamisen etua   

- Kunnostetut EMC-prosessorit ovat halvempia kuin upouudet prosessorit.  
- Saat suuremman suorituskyvyn ja paremmat tekniset tiedot pienemmällä budjetilla  
- Saatavilla on suuri valikoima aiemmin julkaistuja EMC-suorittimia  
- Prosessorit on testattu perusteellisesti sen varmistamiseksi, että ne ovat erinomaisessa käyttökunnossa


Suorituskykyiset EMC-prosessorit  

Sinun on otettava huomioon muutama asia, ennen kuin päätät, mikä kunnostettu EMC-suoritin sopii täydellisesti yrityksellesi. Sen lisäksi, että suorittimen on oltava riittävän tehokas selviytyäkseen yrityksesi päivittäisistä tehtävistä, sen on myös oltava yhteensopiva järjestelmälevyn kanssa.


- Kun valitset yrityksellesi parhaan EMC-suorittimen, tärkeintä on ottaa huomioon erityistarpeesi.   
- Suorittimen tyypin ja nopeuden on vastattava yrityksesi työmäärää.   
- Moniydinprosessorit ovat ihanteellisia yrityksille, jotka käyttävät useita sovelluksia samanaikaisesti.   
- Huippusuorittimissa on kehittyneempiä ominaisuuksia, jotka voivat lisätä suorituskykyä, kuten hyper-threading ja Turbo Boost -tekniikka.  
- Suorittimen on myös oltava yhteensopiva nykyisen laitteisto- ja ohjelmistokokoonpanon kanssa.   

 

Kaikki suorittimen tekniset tiedot ovat saatavilla kunkin tuotteen kohdalla, mutta jos sinulla on kysyttävää siitä, onko prosessori yhteensopiva järjestelmääsi, ota rohkeasti yhteyttä meihin, autamme sinua aina mielellämme löytämään parhaan kunnostetun prosessorin tarpeisiisi. 


Jos etsit tiettyä EMC-suorittimen osaa, voit käyttää hakutoimintoamme löytääksesi tarkan EMC-suorittimen osanumeron. Voit myös ottaa yhteyttä asiakastukeen, jos et ole varma, mikä Intel-prosessori sopii parhaiten työasemaan tai palvelimeen. 

Sort By:

1 tuote

EMC CPU Heatsink

Alkaen 70,00 €

Ei varastossa
Sort By:

1 tuote